MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Nyhedsbrev nr. 76.

Til modtagere af nyhedsbrevet

Jeg har i dag sat yderligere en del mønter til salg på www.akmoenter.dk

Forbedret billedkvalitet. Du vil fremover opleve at langt de fleste billeder af nye mønter, der sættes til salg, fremtræder i en bedre kvalitet end tidligere. Især vil farvegengivelsen opleves mere naturtro ligesom skarpheden i mønternes detaljer er styrket.
Jeg håber, at du vil opleve det, som en forbedring i forhold til tidligere tiders lidt mørke billeder, som ikke helt har ydet mønterne den billedgengivelse, som de fortjener.

Mønterne, der sættes til salg denne gang, omfatter mange en kroner fra perioden 1925 og frem. Især er mange af mønterne fra Kong Christian den X perioden i en flot kvalitet, som man ellers sjælden ser. Der er også en del US sølvdollars, heriblandt mange smukke eksemplarer. Færøerne er repræsenteret med de officielle mønter fra 1941. Endvidere sælges en 1 øre fra 1881 og en 10 øre fra 1923 i almindelig brugskvalitet.

Blandt nyhederne vil du også finde nogle danske pengesedler..

Jeg vil gøre opmærksom på DET GULE MØNTMARKED, hvor jeg løbende sætter brugte mønter til salg til lave priser. Du finder det gule møntmarked til venstre i menuen på www.akmoenter.dk. Blandt mønterne på det gule møntmarked, kan jeg bl.a. nævne følgende mønter:

2 øre fra 1876 til en pris af kr. 765,00.
25 øre fra 1914 til en pris af kr. 1375,00.
1 krone fra 1898 til en pris af kr. 480,00.
2 krone fra 1899 til en pris af kr. 550,00.

Herudover mange andre mønter til lave priser.

Du kan se alle mønterne – nye som gamle - på www.akmoenter.dk .
Der er nu mere end 1000 mønter at vælge imellem – alle med foto.

For at gøre det lettere for besøgende i webbutikken at finde de nye mønter, er de alle markeret med betegnelsen "NY" i varekataloget. Der er endvidere et menupunkt på forsiden i webbutikken benævnt ”Nyheder 15.06.2019”, hvor alle nyhederne kan findes.

HUSK at levering af mønter i Danmark er GRATIS. Der er ingen forsendelsesomkostninger af nogen art, uanset købets størrelse.

Såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet fra ak mønter, kan du til enhver tid afmelde det på hjemmesiden til venstre i menuen under fanebladet ”Nyhedsbrev” eller ved at sende en e-mail hertil.

15. juni 2019

Venlig hilsen

ak mønter
Arne Krukow