MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

Nyhedsbrev nr. 97

Til modtagere af nyhedsbrevet

Jeg har i dag sat yderligere en del mønter og pengesedler til salg.

Denne gang er der flere spændende mønter fra Christian IV´s og Frederik III`s regeringsperioder. Herunder en 2 skilling fra 1604 i topkvalitet, den sjældne variant af 4 skillingen fra 1617, 2 mark fra 1644 og 1666, 1 krone fra 1651, en hvid uden årstal samt flere andre mønter.

Der er et par ældre norske mønter bl.a. en 4 skilling fra 1642, der ikke så ofte ses til salg.

Fra Dansk Vestindien er medtaget 5 mønter.

Herudover er der mange danske årgangsmønter samt nogle danske pengesedler. Mange mønter er i absolut topkvalitet.

Du kan se alle mønter og pengesedler – nye som gamle - på www.akmoenter.dk . Der er nu mere end 1000 mønter og pengesedler at vælge imellem – alle med foto.

Det er også på www.akmoenter.dk du finder Det Gule Møntmarked med brugte mønter til lave priser.

For at gøre det lettere for besøgende i webbutikken at finde de nye mønter, er de alle markeret med betegnelsen "NY" i varekataloget. Der er endvidere et menupunkt på forsiden i webbutikken benævnt ”Nyheder 05.11.2021”, hvor alle nyhederne kan findes.

HUSK at levering af mønter i Danmark er GRATIS. Der er ingen forsendelsesomkostninger af nogen art, uanset købets størrelse.

Såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet fra ak mønter, kan du til enhver tid afmelde det på hjemmesiden til venstre i menuen under fanebladet ”Nyhedsbrev” eller ved at sende en e-mail hertil og meddele at du ikke længere vil modtage nyhedsbrevet.

5. november 2021

Venlig hilsen

ak mønter
Arne Krukow