MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.
Kurv (0kr)
MØNTER. GRATIS LEVERING I DANMARK.

ak mønter. Nyhedsbrev nr. 103

Til modtagere af nyhedsbrevet

Jeg har i dag sat yderligere en del mønter til salg.

Der er denne gang primært tale om årgangsmønter i forskellige kvaliteter. Herudover vil jeg nævne den sjældne 3000 kroner guldmønt, som er udgivet i forbindelse med dronningens regeringsjubilæum i 2012.

Udover de nye mønter har jeg endvidere sat nye og lavere priser på en del andre mønter. Disse mønter kan ses sammen med nyhederne

Du kan se alle mønter og pengesedler – nye som gamle - på www.akmoenter.dk . Der er nu mere end 1000 mønter og pengesedler at vælge imellem – alle med foto.

Det er også på www.akmoenter.dk du finder Det Gule Møntmarked med brugte mønter til lave priser.

For at gøre det lettere for besøgende i webbutikken at finde de nye mønter, er de alle markeret med betegnelsen "NY" i varekataloget. Der er endvidere et menupunkt på forsiden i webbutikken benævnt ”Nyheder 28.05.2022”, hvor alle nyhederne kan findes.

HUSK at levering af mønter i Danmark er GRATIS. Der er ingen forsendelsesomkostninger af nogen art, uanset købets størrelse.

Såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet fra ak mønter, kan du til enhver tid afmelde det på hjemmesiden til venstre i menuen under fanebladet ”Nyhedsbrev” eller ved at sende en e-mail hertil og meddele at du ikke længere vil modtage nyhedsbrevet.

28. maj 2022

Venlig hilsen

ak mønter
Arne Krukow